naslovnagdje se nalazimo kontakt

NO Niskogradnje opozvao upravu

Objavljeno 10.09.2010.

Nadzorni odbor trgovačkog društva Niskogradnja d.o.o. za stambenu i komunalnu djelatnost, na svojoj izvanrednoj sjednici održanoj danas prije podne donio je Odluku o opozivu direktorice, a po saznanju da je u svom radu djelovala suprotno odredbama Ugovora o radu sklopljenim s NO i Statuta Grada Pregrade. Naime, direktorica društva provela je kreditna zaduživanja i založno opterećenje (hipoteku) imovine društva (kamenoloma, poslovnih prostorija i dr.) bez suglasnosti Nadzornog odbora, Gradonačelnice i Gradskog vijeća Grada Pregrade.


Na novoj izvanrednoj sjednici održanoj kasno poslije podne Nadzorni odbor je imenovao vršiteljem dužnosti direktora gosp. Julija Fištera, ekonomista iz Pregrade, zaposlenika komunalnog društva Niskogradnja. Imenovani će obnašati dužnost vršitelja dužnosti do izbora novog direktora po javnom natječaju, a najdulje do roka određenog Zakonom o radu.


Važna obavijest za građane da će Niskogradnja nastaviti normalno sve svoje aktivnosti, uključujući pružanje svih komunalnih usluga.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961