naslovnagdje se nalazimo kontakt

Modernizacija ulica i nerazvrstanih cesta u 2008. godini

Objavljeno 07.07.2008.
Vijeća svih (10) Mjesnih odbora s područja grada Pregrade dostavila su do kraja travnja prioritete nerazvrstanih cesta na svom području predviđenih za uređenje i asfaltiranje tijekom 2008. godine.

Članovi Gradskog poglavarstva na čelu s gradonačelnicom obišli su sve predložene ceste te na sjednici utvrdili konačan plan uređenja ulica i nerazvrstanih cesta. Donešen je Zaključak o uređenju po 500 metara u svakom Mjesnom odboru – sukladno raspoloživim proračunskim sredstvima u kojima su predviđena i sredstva građana.

Sukladno gradskoj Odluci „građani udružuju vlastita sredstva, prema ključu i na način koje utvrdi mjesni odbor na zboru građana ili na drugi zakoniti način, u ukupnom iznosu od 30% vrijednosti investicije, a grad udružuje sredstva iz Proračuna, prema utvrđenoj namjeni, u iznosu od 70% vrijednosti investicije." Tijekom lipnja sklopljeni su ugovori s građanima koji su dužni svoj dio sredstava uplatiti u 3-4 rate (najkasnije do 20. rujna).

U privitku možete pronaći Program asfaltiranja za 2008. godinu.
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716