naslovnagdje se nalazimo kontakt

Program za Dan grada

Objavljeno 06.04.2010.

Pregrada svake godine slavi Dan grada na Bijelu nedjelju. Ove godine to je 11. travnja. Svečana sjednica Gradskog vijeća, uz nazočnost visokih uzvanika, održat će se u petak, 09. travnja s početkom u 17,00 sati u prostorima novosagrađenog Učeničkog doma. Nazočnima će se na sjednici obratiti gradonačelnica grada Pregrade mr. sc. Vilmica Kapac, župan Krapinsko-zagorske županije mr. sc. Siniša Hajdaš Dončić i potpredsjednik Hrvatskog Sabora i počasni građanin grada Pregrade ing. Ivan Jarnjak. Uz dodjelu javnih priznanja zaslužnim građanima, nastupit će učenici Glazbene škole Pregrada.

Nakon svečane sjednice Vijeća nazočni će obići novosagrađeni objekt, nakon čega ih čeka prigodni domjenak u Gradskoj kavani, uz poznatu kvalitetu pripreme hrane i pića i visoku razinu usluge učenika Srednje škole Pregrada. Iste večeri u ugostiteljskom objektu „AS“ održava se zabavna Pregradska noć, koju organizira Radio Krapina uz potporu grada.

Program se nastavlja na Bijelu nedjelju u 10,00 sati postrojavanjem i prijavkom Vojne postrojbe „Grof Keglević“ i njihovih gostiju. U 10,30 sati gradonačelnica mr. sc. Vilmica Kapac sa suradnicima polaže vijenac i pali svijeću ispod glavnog križa na pregradskom groblju u počast braniteljima. U 11,00 sati u župnoj crkvi Marijina Uznesenja vlč. Vinko Gregur služi svetu misu uz nazočnost izvršne i predstavničke vlasti grada i ostalih uzvanika.

U Gradskoj knjižnici s početkom u 16,30 sati pregradski vokalni sastav „Kmeti“ svojim nastupom prezentirat će svoj dosadašnji glazbeni rad. Program proslave ovogodišnjeg Dana grada Pregrade završava koncertom „Kaj vu duši“ na Trgu Gospe Kunagorske s početkom u 18,00 sati u organizaciji Radija Kaj. Nadajmo se lijepom vremenu!

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839