naslovnagdje se nalazimo kontakt

Gradsko vijeće prihvatilo Godišnji obračun i Izvješće gradonačelnice

Objavljeno 30.03.2010.Gradsko vijeće grada Pregrade održalo je svoju šestu sjednicu jučer, u ponedjeljak, 29. ožujka 2010. godine. Sjednici je nazočilo 13 vijećnika (odsutni vijećnici A-HSS-a). Odrađeno je 12 točaka dnevnog reda.


Vijeće je usvojilo Godišnji obračun proračuna za 2009. godinu sa svim aktima u privitku. Također, prihvaćeno je Izvješće gradonačelnice mr.sc. Vilmice Kapac za 180 dana novog mandata, odnosno za razdoblje od 01. srpnja do 31. prosinca 2009. godine, sukladno zakonskim odredbama.


Gradsko vijeće je prihvatilo prijedlog Odluke o dodjeli javnih priznanja zaslužnim građanima za 2009. godinu (u privitku). Dodjeljuje se šest zahvalnica i četiri diplome. Plaketa i povelja počasnog građanina nisu dodijeljeni ovaj put. Priznanja će se dodijeliti povodom proslave Dana grada Pregrade koji ove godine pada na 11. travnja (Bijela nedjelja) i to na svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja će se održati u prostorima novosagrađenog Učeničkog doma u petak 09. travnja s početkom u 17,00 sati.


Osim navedenog, Gradsko vijeće donijelo je Odluku o naknadi za rad gradonačelnice i njenog zamjenika, sukladno odredbama Zakona o plaćama u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.


Vijeće je, nakon provedenog postupka po Natječaju, na prijedlog Povjerenstva, imenovalo gđicu. Draženku Gretić na novi četverogodišnji mandat za ravnateljicu Gradske knjižnice Pregrada.


Vijeće je usvojilo Izmjene i dopune dviju Odluka vezanih za subvencioniranje: za nabavu loznih cijepova i za osjemenjivanje goveda i krmača, sukladno Izmjeni Zakona o potporama, odnosno subvencijama.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716