naslovnagdje se nalazimo kontakt

Ukrasni vrt, predavanje i multimedijalna projekcija

Objavljeno 11.03.2010.

U petak, 05. ožujka 2010. s početkom od 18:30 sati, u galeriji Gradskog muzeja u Pregradi, održano je stručno predavanje uz multimedijalnu projekciju slika za sve ljubitelje biljaka i prirode,pod nazivom „Ukrasni vrt“. Zanimljivo i vrlo poučno predavanje održala je voditeljica revije i kluba „Gaia“ gđa. Danijela Mačković, dipl.ing.agr.


Predavanju je nazočilo nekoliko desetaka posjetitelja koji su pozorno slušali savjete i male trikove kojima mogu zaštititi bilje u svom vrtu, a da pri tome ne onečišćuju okoliš, niti ugrožavaju svoje zdravlje.Tijekom predavanja predstavljen je praktični priručnik o razmještaju nekih vrsta biljaka u vrtu. Ovo predavanje   predstavlja simboličan početak projekta „Lepe rože pregradske“ koji iz godine u godinu potiče sve veći broj građana na uređenje okoliša.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839