naslovnagdje se nalazimo kontakt

Pregračani dočekali Novu godinu na Trgu Gospe Kunagorske

Objavljeno 08.01.2010.


Pucačka družina „Grof Keglević“ i ove je godine organizirala doček Nove godine. Uz udrugu, suorganizatori dočeka su Grad Pregrada i Turistička zajednica grada Pregrade. Ove godine doček je bio na novouređenom Trgu Gospe Kunagorske gdje su posjetitelji mogli uživati u besplatnom vinu, sokovima, čajevima i sendvičima.

Točno u ponoć kada se gradski trg popunio mnoštvom u isčekivanju odbrojavanja i  čestitanja, svojim je sugrađanima  gradonačelnica Pregrade Vilmica Kapac poželjela sretnu i uspješnu Novu godinu, a potom je uslijedio prvi ovogodišnji vatromet.

Iako je izostao zimski ugođaj, kiša nije spriječila brojne Pregračane da uz Prijatelje Zagorja koji su ih zabavljali dugo u noć,  isprate Staru i dočekaju Novu 2010. godinu.


 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839