naslovnagdje se nalazimo kontakt

Rang lista stipendija

Objavljeno 10.12.2009.

Odbor za provođenje postupka po javnom natječaju, za dodjelu stipendija grada Pregrade učenicima i studentima, završio je svoj posao. Odbor je radio u sastavu Stjepan Hršak, gradski vijećnik, predsjednik odbora, Zvonko Koprivnjak, nastavnik OŠ Pregrada, član te Milka Gorup, službenica Jedinstvenog upravnog odjela grada, članica.

Odbor je, nakon razmatranja i analiziranja opsežne dokumentacije, napravio komletne rang liste za studente i učenike i objavio je na Oglasnom prostoru grada, a nalazi se ispod ovog teksta i može se vidjeti, odnosno preuzeti. Osjenčani dio tablice odjeljuje one studente, odnosno učenike koji će dobiti stipendiju ove školske/akademske godine od onih koji ovaj put nemaju dovoljno bodova. Međutim, studentima kao utjeha ostaje mjesečna financijska pomoć grada od 250,00 kuna ako ispune odgovarajući obrazac i dostave potrebitu dokumentaciju u gradske službe. Informacije mogu dobiti na broj telefona 376 052.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905