naslovnagdje se nalazimo kontakt

Humanitarni koncert za izgradnju i opremanje dječjih igrališta

Objavljeno 08.11.2009.

Dječja su igrališta ključna mjesta na kojima djeca razvijaju motoričke sposobnosti, brzinu i fleksibilnost te ih potiču na važnost igre u prirodi i njeno očuvanje. Djeca kroz igru istražuju svijet i ona je bitan čimbenik za njihov skladan razvoj i zato je udruga „Sretan dan“ pokrenula humanitarnu akciju „Igra je prva“ čiji je cilj opremanje dječjih igrališta u 5 zagorskih gradova i općina (Krapina, Pregrada, Petrovsko, Radoboj i Jesenje).

Da bi se prikupila potrebna sredstva, otvoren je humanitarni broj 060 9002, a 20.11.2009. u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana prava djeteta u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina koja je pokrovitelj će se održati i humanitarni koncert.

Nastupati će: Jacques Houdek, Antonija Šola, Feminnem, Gordana Ivanjek, Ivica Pepelko, Barbara Suhodolčan, Sindikat, Tihomir Kožina, Davorin Bogović, Željko Lapec i Ropez.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:  • Krapina: Radio Hrvatsko zagorje Krapina, Ilir bar, Mala Ramona

  • Pregrada: caffe bar Ramona, grad Pregrada (soba br. 15)

  • Radoboj: pizzerija Šteffi, općina Radoboj

  • Jesenje: caffe Jedvaj, općina Jesenje

  • općina Petrovsko

  • Stubičke toplice: caffe bar Don Corleone


Neposredno prije koncerta  u suradnji sa Društvom Naša djeca Krapina odvijati će se kreativne, plesne i sportske radionice za osnovnoškolce te nastup dječjeg zbora „Iskrice“, plesne skupine DIV i Krapinskih mažoretkinja.

Svojim dolaskom podržite akciju kako bi se našim mališanima omogućila nova prilika za uživanje u najvećoj radosti djetinjstva - igri.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5997