naslovnagdje se nalazimo kontakt

Završila manifestacija „Branje grojzdja – Pregrada 2009“

Objavljeno 29.09.2009.

Povorkom kola jučer je završila 39. po redu manifestacija Branja grojzdja u Pregradi. Protekla četiri dana Pregradu je posjetilo dvadesetak tisuća građana i gostiju. Bogati program u režiji grada i Turističke zajednice, pod medijskim pokroviteljstvom Radija Kaj, pružio je za svakoga ponešto; od športa, umjetničkih izložbi, otvorenih vrata Gradskog muzeja, Popevki i tanca, rocka, metalice... do tradicionalnih pjesama i plesova.

Prekrasni i prostrani pregradski Trg Gospe Kunagorske raširio je svoja krila svim posjetiteljima. Programi i ugostiteljske usluge u domaćim kafićima, pečenjarnicama, restoranima i ad hoc postavljenim šatorima bili su dostupni svima.

Manifestacija je održana pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Hrvatskog sabora gosp. Luke Bebića. Njegov izaslanik, potredsjednik Hrvatskog sabora gosp. Ivan Jarnjak otvorio je priredbu, a dobre želje domaćinima i gostima poželjeli su Krapinsko-zagorski župan mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić i pregradska gradonačelnica mr.sc. Vilmica Kapc. Uz sve to vrijeme je bilo prekrasno te je i ono doprinijelo uspješnom predstavljanju pregradskih vinara i vinogradara i nesvakidašnjem ugođaju koji su posjetitelji mogli sa sobom ponijeti u svoje domove.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
  • Objavljeno: 29.09.2009.
  • Datoteka: Kmeti.jpg
  • Velicina: 278 kB


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716