naslovnagdje se nalazimo kontakt

Pozivom na 060 9002 pomažete u izgradnji i opremanju dječjih igrališta

Objavljeno 22.09.2009.

"Sretan dan" i T-hrvatski telekom otvorili su humanitarni broj 060 9002 na koji se do 31.11.2009. mogu javiti građani i donirati pet kuna za opremanje dječjih igrališta. U suradnji sa Tarikom Filipovićem napravljen je radijski jingl koji će se ovih dana zavrtjeti na svim lokalnim radio postajama, a u tijeku je i priprema za band aid pjesmu. U Krapini će se održati humanitarni koncert i to u športskoj dvorani Srednje škole Krapina zahvaljujući podršci ravnatelja Ivana Rozijana.

Dječja su igrališta ključna mjesta na kojima djeca razvijaju motoričke sposobnosti, te ih potiču na važnost igre u prirodi i na njeno očuvanje. Kroz igru se uči društvena prilagodba koja djetetu omogućava slobodno kretanje u svijetu mašte i osigurava siguran ulazak u odnos s novim i nepoznatim, ali atraktivnim i fascinantnim.

Udruga za djecu "Sretan dan" provodi u Krapinsko-zagorskoj županiji humanitarni projekt „Igra je prva“, čiji je cilj opremanje dječjih igrališta u 5 zagorskih općina i gradova. Važnost igre za dijete prepoznali su i podržali grad Krapina i Pregrada, te općine Petrovsko, Radoboj i Jesenje koji su osigurali prostor za izgradnji igrališta.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
513