naslovnagdje se nalazimo kontakt

Savjet mladih

Objavljeno 31.03.2015.

Gradsko vijeće Grada Pregrade je dana 13. veljače 2015. godine, na mrežnim stranicama Grada Pregrade objavilo  Javni poziv za isticanje kandidature za članove Gradskog savjeta mladih i njihovih zamjenika.


Kandidature su se zaprimale u Pisarnici Grada Pregrade, Josipa Karla Tuškana 2,Pregrada ili putem pošte u razdoblju od 13. veljače 2015. do 16.ožujka 2015. godine.


Ovlašteni predlagatelji dostavljali su kandidature za člana savjeta mladih i njegova zamjenika Odboru za izbor i imenovanja na propisanom obrascu koji su sastavni dio Odluke o osnivanju Gradskog savjeta mladih Grada Pregrade ( Službeni glasnik KZŽ, broj 22/14), sa obveznom dokumentacijom, utvrđenom u Javnom pozivu za isticanje kandidature za članove Gradskog savjeta mladih i njihovih zamjenika..


Odbor za izbor i imenovanja je jučer, 30.03.2015. održao sjednicu na kojoj je donijeto Izvješće o provjeri formalnih uvjeta kandidatura istaknutih za članove/članice Gradskog savjeta mladih i njihove zamjenike i utvrđen popis kandidatura.


 Gradsko vijeće će na prvoj sjednici nakon objave Popisa važećih kandidatura raspravljati Izvješće o provjeri formalnih uvjeta i s Popisa važećih kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih tajnim glasovanjem birati članove/članice i zamjenike članova Savjeta mladih.


U prilogu se nalazi Izvješće o provjeri formalnih uvjeta kandidatura istaknutih za članove/članice Gradskog savjeta mladih i Popis važećih kandidatura za članove i  članice Gradskog savjeta mladih.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
3506