naslovnagdje se nalazimo kontakt

Gradsko izborno povjerenstvo- Objava zbirne liste i predloženih pravovaljanih kandidacijskih lista za izbore članova vijeća mjesnih odbora

Objavljeno 27.03.2015.

U skladu sa člankom 16. Odluke o izborima članova vijeća mjesnih odbora ( Službeni glasnik KZŽ, broj 3/15) i Obvezatnih uputa broj I. Gradskog izbornog povjerenstva o redoslijedu izbornih radnji i tijeku rokova pri provedbi izbora za izbor članova vijeća mjesnih odbora, ovlašteni predlagatelji kadidacijskih lista mogli su do 26.03.2015. do 24: 00 sati predati kandidacijske liste i očitovanja o prihvaćanju kandidature svakog kandidata na listi, ovjerena kod javnog bilježnika ili Gradskog izbornog povjerenstva.


Gradsko izborno povjerenstvo je u skladu sa člankom 17. Odluke o izborima članova vijeća mjesnih odbora ( Službeni glasnik KZŽ, broj 3/15) utvrdilo pravovaljanost kandidacijskih lista, te sukladno članku 18. navedene Odluke sastavilo zbirnu listu o svim predloženim pravovaljanim kandidacijskim listama.


U skladu sa člankom 19. Odluke o izborima članova vijeća mjesnih odbora ( Službeni glasnik KZŽ, broj 3/15) Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje na oglasnoj ploči i na web stranici sve pravovaljane predložene kandidacijske liste i zbirnu listu za izbore članova vijeća mjesnih odbora.


 U prilogu se nalaze predložene pravovaljane kandidacijske liste i zbirna lista za izbore članova vijeća mjesnih odbora.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839